Ze zijn ongelukkig dat u reparaties uitvoert, en hoe laat u het afval eruit haalt. Ze zweren vanwege het feit dat je fiets naast de ingang wordt bevestigd. In sociale netwerken klagen ze zelfs op de foto van de katten. Ze begeleiden je met een sombere uitstraling en het lijkt erop dat ze zelfs proberen te kleden op de manier van aankleden, beledigd zijn. Die al deze mensen zijn en waarom ze dat zijn?

Ze zijn heel dichtbij

Nieuwe inwoners van de ingang maken reparaties. In de wettelijk aangegeven klok, zullen de muren een beetje boren – in het algemeen, een normaal proces, zou het altijd zo cultureel zijn. Maar elke dag gaan twee grootmoeders die beledigen wat er gebeurt met hen. Het heeft geen tijd om de oefening te zweren, omdat de burgers gewond zijn geraakt door de verbetering van anderen die aan de deur kloppen en op elk moment van de dag stilte nodig hebben. Ze genieten van lijden, ze zijn niet klaar om te onderhandelen en te bespreken op welke uren u kunt boren om ze niet te storen. Nee, ze hoeven helemaal niet te worden geboord.

“Waarom heb je überhaupt reparaties nodig – de vrouw woonde daar,” zeggen ze vol vertrouwen. – Niemand heeft ooit zo’n luidruchtige reparatie in ons huis gedaan als u “. En nu zijn verschillende klachten geschreven in het bestuur van de Cooperative, in de prefectuur en in Sportloto (die het lied van Vysotsky herinnert, zal hij het begrijpen). Dezelfde mensen waren beledigd toen iemand een fiets begon op te slaan in een niche onder de trap-waar een plek voor kinderwagens, sleeën en fietsen werd toegewezen in de typische indeling van ons huis. Onmiddellijk ging de oudste op de ingang rond de appartementen – om erachter te komen wie behoudt en verbiedt.

Je hebt ook zulke buren? Of misschien abonnees op het sociale netwerk? Het is soms moeilijk om zich zelfs voor te stellen wat voor soort angstige snaren van hun ziel niets vermoedt dat kan pijn doen.

Ontmoet de quarules

Ze worden perfect gekenmerkt door het woord ‘klagers’ – een letterlijke vertaling van de term ‘Kula’ uit het Latijn. Dit zijn de onderwerpen die genieten, bewust of onbewust, van het schrijven van klachten en deelname aan beproevingen omwille van de strijd om hun rechten en voor altijd inbreuk maken op belangen. Meestal komen deze aandoeningen en inbreuk alleen op in hun verbeelding.

Maar deze mensen aten in de regel de hond over waar en hoe te draaien, zijn klaar om tijd en middelen te verspillen aan eindeloze bureaucratie, lijnen maken en de drempels van instanties inhalen zodat de “daders”, soms niet pijn doen iemand, werd gestraft. In de loop van de tijd worden ambtenaren die niet aan hun verzoekschriften voldeden beschouwd als daders, en allemaal tegelijkertijd werknemers van het gerechtelijk systeem, als de klagers de zaak verliezen.

Woedend op het netwerk

Natuurlijk zijn sociale netwerken tegenwoordig vruchtbare grond geworden voor Quruums. Hoeveel mensen praten daar over hun leven en drukken hun eigen mening uit. En er zijn zoveel redenen om te vinden wat hun acties en opvattingen over het leven precies beledigen, de volgende Cialis Professional eerbiedige klagers die de informatieruimte scannen op zoek naar een nieuw excuus om in een opvallende te zijn.

Ze kunnen gemakkelijk worden berekend in gemeenschappen, bijvoorbeeld lokaal. Als u berichten en opmerkingen in de gaten houdt, is het gemakkelijk om op te merken wie altijd zal vinden, wat u beledigd moet zijn. Ze veranderen het oude asfalt met gaten op een nieuwe – ze zijn al verwardde opmerkingen die het onmogelijk is om door te gaan. De volgende dag flitsen dezelfde UserPiks onder de post met een voorstel om werfkatten te voeden – hoe dus, omdat het deze mensen zijn die de kelderdieren interfereren en de katten ratten laten vangen.

En wanneer iemand tutorial -services aanbiedt, blijkt dat het deze commentatoren zijn die ‘lijden’, dat een leraar die tien verdiepingen woont hoger is, ‘iemand rommelt’. En als, na een kunstgeschiedenis met een foto van Venus, Milo Facebook (een extremistische organisatie verboden in Rusland) je de indicatie zou blokkeren dat iemands gevoelens waren aangeraakt, dit zijn hun handen.

Wat zijn de redenen voor dit gedrag?

Dus dit is een schadelijk karakter of een psychische aandoening? Zoals in veel andere gevallen, hangt het allemaal af van de mate van manifestatie en isolatie van de realiteit. “In de persoonlijke praktijk ontmoet ik dit soort probleem periodiek”, zegt psychotherapeut Gurgen Khachaturian. – Ik werk met mensen die lijden aan psyche -ziekten, en met mensen die worden geconfronteerd met de Kula “.

Categorieën van klagers:

Onrijpe individuen die veel weten over hun rechten en geen idee hebben van hun taken. Ieder van ons werd zo geconfronteerd, vaak op het werk. Bijvoorbeeld, jonge collega’s met een actieve levenspositie, die het beste weten, hoe correct te zijn, maar het feit dat de nuances in elke situatie belangrijk zijn, ontkennen. Vanuit het oogpunt van de psychiatrie kan hun gedrag niet worden verklaard door de ziekte, omdat dit nog steeds het probleem van onvolwassenheid is, dat kan worden “output”. Meestal gebeurt dit nadat dergelijke mensen meerdere keren zijn ontslagen uit verschillende werken vanwege het onvermogen om samen te komen met het team.

Mensen met een borderline persoonlijkheidsstoornis, psychopathie van het paranoïde magazijn en paranoïde schizofrenie. Voor hen zal een onderscheidend kenmerk het ontbreken van een kritische houding ten opzichte van dergelijke activiteiten zijn. En zonder de behandeling van de onderliggende ziekte, waarvan het symptoom Qurualisme is, zullen er geen veranderingen zijn. Dat wil zeggen relatief gezien, ze herbouwen niet.

Ouderen met leeftijd dementie. Met een verslechtering van de cerebrale circulatie beginnen sommige mentale functies te lijden en worden ze gevormd door een dergelijk symptoom. Die zeer grootmoeders van de hierboven beschreven geschiedenis gaan meestal over de nieuwste categorie. Hier zijn de voorspellingen helaas behoorlijk triest, omdat hersenfuncties met leeftijdgerelateerde veranderingen moeilijk zijn. Het is gemakkelijker om op te zetten en te begrijpen dat dit een ongeneeslijk symptoom van de ziekte is, en niet alleen schadelijkheid.

Wat is hun sloop

Welke harmonieën schaden de samenleving? In feite zijn er veel. Ze creëren bijvoorbeeld een ongezonde sfeer, voegen spanning toe. Als ze overtuigend zijn, kunnen ze mensen aan hun zijde trekken, die zich nooit zouden hebben voorgedaan om zich inbreuk te maken vanwege iemands post, bijvoorbeeld. Maar een voldoende overtuigend quarululularoin om te stoppen met de korrel van twijfels en schiet ontkiemen. En nu waren uw abonnees in hete geschillen verdeeld in twee kampen, klaar om elkaar stenen te gooien.

Ze weten meesterlijk hoe ze kunnen vinden wat ze beledigd moeten worden. Ze schaden winkels, restaurants, hotels, het hele gebied van diensten lijdt aan hen. Bovendien, na bedrijfseigenaren – en klanten, gewone consumenten. Grote bedrijven keuren allerlei documenten goed om zichzelf te beschermen tegen hun claims. Ik herinner me het verhaal van hoe de huisvrouw de fabrikant van wasmachines droogde voor het feit dat ze in de instructies geen verbod op het wassen van huisdieren voorschrijven.

Bovendien kost hun eindeloze circulatie van instanties tijd en middelen van alle soorten ambtenaren en degenen die echt een echt, in plaats van vergezocht probleem moeten behandelen. Bovendien is het achter het geluidsgordijn van hun klachten al moeilijker om de stem te horen van degene die echt hulp nodig heeft.

Het worstelen is worsteld. In Californië kan bijvoorbeeld een persoon die officieel wordt erkend door een Quarulyant een boete van de staat worden opgelegd, gevangen genomen of uit de staat worden verdreven. Cverularisme is destructief, maar vóór ontsteking door rechtvaardige woede is het de moeite waard om erachter te komen wat de mogelijke oorzaken van dit gedrag. Als dit iemand uit een nauwe omgeving is, is het misschien tijd om na te denken over het raadplegen van een specialist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *